Aktrise Gvineta Paltrova ietur diētu - ģimene izsalkusi (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Reuters/ScanPix

Lai saglabātu lielisku fizisko formu, aktrise Gvineta Paltrova ievēro stingru diētu. Protams, ka arī aktrises vīrs un bērni ir spiesti pielāgoties Gvinetas ēšanas paradumiem, atklāj Paltrova savā jaunajā kulinārijas grāmatā «It's All Good».

«Reizēm mana ģimene neēd makaronus, maizi vai rafinētos graudus, piemēram, baltos rīsus. Mūs nepamet izsalkuma sajūta, kura parādās tad, ja nelietojat ogļhidrātus,» atklāj Gvineta Paltrova.

Tomēr pēdējos gados aktrise vairs nav tik stingra pret sevi: «Saulainā dienā Londonā, 2011. gadā,

lai cik dramatiski tas izklausītos - man likās, ka es mirstu.

Tikko biju pusdienojusi mūsu dārzā. Man parādījās vājums un likās, ka kuru katru brīdi nokritīšu bezsamaņā. Es nespēju koncentrēties un noformulēt savas domas. Galvā parādījās lielas sāpes, nevarēju parunāt un likās, ka ir grūti elpot. Domāju, ka man ir insults.»

Pēc notikušā Gvinetas ārsts paskaidroja aktrisei, ka viņa piedzīvojusi migrēnu un panikas lēkmi. Ārsts sastādīja Gvinetai diētu, kas attīra organismu, uzlabo zarnu darbību un atjauno ķermeni. Ar diētu aktrise nolēmusi padalīties jaunajā grāmatā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu