Toms Krūzs varēja kļūt par katoļu priesteri (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Atklājies, ka Holivudas aktieris Toms Krūzs bērnībā vēlējies kļūt par katoļu priesteri, tomēr viņa plānus sagrāva iedzeršana skolas laikā.

Toma Krūza bijušais klasesbiedrs Šeins Demplers apgalvo, ka viņu un Tomu lūdza pamest Svētā Franciska mācību iestādi, jo abi skolnieki tika pieķerti, lietojot alkoholiskos dzērienus.

Demplers teic, ka abi puiši esot veikalā paņēmuši aptuveni sešas pudeles un ar tām ieskrējuši mežā: «Priesteri par to pat nebūtu iedomājušies, līdz pārējie zēni uzzināja mūsu plānu un arī atnāca uz mežu iedzert. Viņus pieķēra, kad viņi iereibuši devās uz semināru un bija spiesti visā atzīties. Skola uzrakstīja vēstuli mūsu vecākiem, kurā

rakstīja, ka mūs mīl, bet piedāvāja labāk doties prom no skolas un vairs nekad neatgriezties.

Tā mūs izdzina. Tomam bija ļoti spēcīga ticība. Mēs gājām uz misi un daudz laiku veltījām, lai klausītos priesteru stāstos. Mēs uzskatījām, ka priesteriem ir interesanta dzīve, mūs tiešām aizrāva garīgā pasaule. Jāatzīst gan, ka mēs bijām pārāk jauni, lai pieņemtu tādu lēmumu (kļūt par priesteri).»

Foto: AP/Scanpix
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu