Tik skaista kā Sāra Mišela Gelāra (27)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Burvīgs smaids, žilbinoši balti zobi un koķetas bedrītes vaigos – ar šādām dabas dotām bagātībām lepojas Holivudas zvaigzne Sāra Mišela Gelāra.

Viņas skaistumu novērtējušas gan vairākas kosmētikas kompānijas, arī AVON un Maybelline, gan pasaules populārāko izdevumu veidotāji.

Vairākkārt aktrise iekļuvusi pasaules seksīgāko un skaistāko sieviešu sarakstā. Kad pirms dažiem gadiem izdevums TV Guide piešķīra Sārai Mišelai gada seksuālākās sievietes titulu, viņas reakcija bija dīvaina. „Nelieši tādi! Jūs tikai paskatieties uz mani – ne man ir krūtis, ne kārtīga pēcpuse. Un vispār mani nevar ne ar vienu citu salīdzināt. Es neesmu plaša patēriņa prece, esmu individuāliste.” Tomēr tās iespējams bijušas mirkļa emocijas, jo kādā citā intervijā viņa neslēpj savu prieku par viņai piešķirto šāda veida novērtējumu. „Protams, tas ir liels gods. Diemžēl nez vai kāds žurnāla lasītājs spēj mani iedomāties, kā es izskatos no rītiem līdz brīdim, kad esmu safrizēta un nogrimēta filmēšanai.”

Tā nav koķetērija, bet drīzāk sevis un sava skaistuma apzināšanās. Sāra Mišela Gelāra ir ārkārtīgi sievišķīga, viņai patīk dzīvespriecīgas, mirdzošas krāsas, romantiskas kleitas, tetovējumi un Neila Leina Dževelrija rotaslietas. Tā kā aktrise pēc rakstura ir dzīvespriecīga un starojoša, viņa labprāt izvēlas arī apģērbu košās un priecīgās krāsās. Pie Sāras Mišelas stila pieder arī tetovējumi, kam aktrise piešķir īpašu, pat simbolisku nozīmi.

“Man ir trīs tetovējumi: ķīniešu harmonijas simbols jostas vietā, izturības simbols – sirds, virs kuras ir kinžals – uz elkoņa, un ķeltu raksts viduklī. Tetovējumam uz elkoņa ir vēl kāda nozīme – tā vienmēr atgādina, cik bezcerīga un riskanta var būt mīlestība. Kinžals virs sirds vienmēr gatavs triecienam,” skaidro aktrise.

Pieradusi pastāvīgi būt kameras priekšā (kopš četru gadu vecuma), Sāra Mišela pratusi saglabāt vienkāršību un dabiskumus – galvenās īpašības, kas padara viņu tik pievilcīgu un iekārojamu.

Daži fakti

Mīļākais sejas krēms: nomierinošs krēms ar jūras minerāliem (Creme de la Mer) Mīļākais šampūns: Joico ar kondicionieri Mīļākās krāsas kosmētikā: dabiski brūnganie toņi Mīļākā skropstu tuša: Maybelline Mīļākās smaržas: Michael Kors Mīļākie dizaineri: Gucci, Tree, Rebecca Taylor, Valentino

Sāras Mišelas ieteikumi skaistumkopšanā

Grima uzlikšanai veltiet pietiekami daudz laika, taču dariet to tā, lai rastos iespaids, it kā jums tā uzlikšanai bija nepieciešamas tikai piecas minūtes. Jūsu sejai jāizskatās dabiskai. Eksperimentējiet ar savām lūpām un acīm, taču atcerieties, ja akcentu liekat uz acīm, izvēlieties gaišu lūpu krāsu un otrādi. Izvēlieties tādu grimu, kas turas visu dienu. Palieliniet savas acis ar tušas palīdzību. Es, piemēram, nevaru dzīvot bez Maybelline firmas Great Lash Mascara tušas. Man ir ļoti garas skropstas, tādēļ man jābūt uzmanīgai, lai neuzliktu pārāk daudz tušas. Nesmēķējiet! Smēķēšana ļoti slikti ietekmē ādu.

Sagatavojusi Dina Gipsle

Komentāri (27)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu