"Ērkšķos" kārtējā izbalsošana - šovu pamet seksuālas vardarbības upure Aiva

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc aktīvas un darbīgas dienas trešdienas, 30. oktobra, vakarā STV Pirmā! sociālā raidījuma “Caur ērkšķiem uz...” dalībniecēm bija jāpieņem īpaši grūts lēmums – jālemj, kura kolēģe no projekta jau saņēmusi visu, ko vēlas, un nu gatava doties mājup. Līdz ar dalībniecēm savu viedokli pauda arī eksperti, kuri šonedēļ bija darbojušies plecu pie pleca ar dalībniecēm.

Meiteņu iekšējā balsojumā jau otro reizi visbiežāk tika nosaukts Mārītes vārds, uzsverot, ka viņa ne tikai nepiedalās nodarbībās, bet arī spēlējot dubultu spēli un kameru priekšā uzvedoties pavisam citādi nekā tad, kad to tuvumā nav.

Īpaši uzlielītas tika Marija un “mazā Laila”, kuras ar lielu interesi piedalījušās un iesaistījušās visās nodarbībās. Turpretim vismazāko punktu skaitu šoreiz saņēma Mārīte, Andželika un Aiva – divu bērnu mamma, kas piedzīvojusi seksuālo vardarbību un uz projektu nākusi, lai iemantotu drosmi aizstāvēt savu homoseksualitāti.

Par pārsteigumu dalībniecēm, viņām bija jāveic vēl viens iekšējais balsojums, kurā tika nolemts, ka mājās jādodas Aivai, jo viņa jau kļuvusi acīm redzami pašpārliecinātāka par sevi un īstenojusi pozitīvas pārmaiņas savā personībā, kamēr Andželikai "ir vēl dēmoni, ar kuriem jāpacīnās".

Meiteņu domas par Aivas spēkiem apliecina arī viņas teiktais, uzzinot rezultātus: “To, ko man vajadzēja, es te atradu. Es dabūju vēl vairāk – arī foršas draudzenes. Es jūtos labi! Es tomēr esmu skaista meitene, ļoti daudzi cilvēki man to ir likuši saprast. Tā ka atbrīvošos no saviem kompleksiem, sākšu normāli pievērsties sev, rūpēšos par bērniem un uzlabošu savu dzīvi!” dodoties prom no projekta, apņēmības pilna ir Aiva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu