Meraija Kerija saderinās, kaut gan abi nav brīvi no iepriekšējām attiecībām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twiter

21.janvārī dziedātāja Meraija Kerija un viņas līgavainis, miljonārs Džeimss Pakers paziņoja par saderināšanos. Pāris diemžēl nevar vēl plānot kāzas, jo gan līgava, gan līgavainis nav oficiāli brīvi cilvēki.

Izrādās, dziedātāja Meraija Kerija vēl nav izšķīrusies no sava vīra, bērnu tēva Nika Kanona, bet Džeimss Pakers vēl nav nokārtojis visas saistības ar Ēriku Pakeru, kura nu satiekas ar dziedātāju Sīlu.

Foto: TT NYHETSBYRN

Kanons iesniedza šķiršanās pieteikumu jau 2014.gadā, sešus gadus pēc laulībām ar Keriju, bet papīri vēl nav līdz galam sakārtoti.

Iespējams, saderināšanās kalpos kā iemesls pārim ar bijušajiem mīļotajiem pēc iespējas ātrāk atrast kopsaucēju un izšķirties – priekšroku dodot mīlestībai, ne mantas dalīšanai.

Foto: twiter

Formalitātes netraucē Kerijai priecāties par saderināšanos un sociālajos tīklos publiskot fotogrāfiju, kurā redzams viņas trīsdesmit piecu karātu saderināšanās gredzens.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu