Stjuarte tomēr nebūs redzama Sandersa jaunajā filmā (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TT NYHETSBYRN

Aktrise Kristena Stjuarte tomēr nebūs redzama sava kādreizējā mīļākā jaunākajā filmā, «Snow white and the huntsman» turpinājumā. Aktrises vārds nav redzams «Universal pictures» izsūtītajā preses relīzē par filmas uzņemšanu.

Filmas «Snow white and the huntsman» relīze tika izsūtīta 31.jūlijā, bet tajā tomēr neredz populāro aktrisi Kristenu Stjuarti, sieviete pēc visa krāpšanas skandāla atteicās no lomas filmas turpinājumā, lai tādā veidā saglabātu kaut minimālu cieņu.

Šarlīze Terona un Kriss Hemsvorts, tāpat kā pirmajā daļā, arī otrajā daļā piedalās filmā un parāda, ka viņu tēli satikās, pirms viņu dzīvē parādījās Sniegbaltīte.

Šobrīd Robberts Patinsons ir ticis galā ar pārdzīvojumiem un par skandālu, kurš izcēlās filmas pirmās daļas uzņemšanā, kad Rūperts Sanderss un Kristena Stjuarte tika pieķerti krāpjam savas otrās pusītes, tikai smejas.

Roberts saka, ka jauniem cilvēkiem tā bieži gadās, kad liekas, ka cita šķīvītī ir kas labāks par to, kas atrodas savējā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu