Renārs Kaupers turpmāk dejos Ginta Grāveļa vietā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

Šova «Dejo ar zvaigzni» septītajā raidījumā vairs nebūs iespējams redzēt šova favorītu, aktieri Gintu Grāveli. Aktieris izstājas no šova, bet viņa vieta nepaliks tukša, tajā varēs redzēt grupas «Prāta vētra» līderi Renāru Kauperu.

Ar lieliem panākumiem televīzijas šovā «Dejo ar zvaigzni» startēja Dailes teātra aktieris Gints Grāvelis, diemžēl aktieris izrāžu grafiku vairs nespēj apvienot ar dejošanas mēģinājumiem, kuri notiek vairākas stundas dienā.

Nevēloties rādīt saviem faniem sliktu sniegumu, kuru nodrošinātu maz dejošanas mēģinājumu, aktieris izstājās no šova, dodot priekšroku savam pamatdarbam.

Lai šovs turpinātos vēl piecas nedēļas, producentiem nekas cits neatlika kā meklēt aktiera aizstājēju un vietā tika paņemts dziedātājs, grupas «Prāta vētra» solists Renārs Kaupers.

Kaupers vienmēr uz skatuves izcēlies ar īpašiem, ekstravagantiem deju soļiem, nu viņš tos varēs pievienot saviem sporta deju priekšnesumiem.

Šī ir pirmā aprīļa ziņa un nav ņemama nopietni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu